Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool neemt officieel contact op met Ajax voor deze speler’

Liverpool heeft officieel contact opgenomen met Ajax om een deal te bespreken over Matthijs de Ligt. The Reds zien hem graag komen om Virgil van Dijk te vergezellen in het centrum van de ploeg.

Een tijdlang leek het zo klaar als een klontje dat Matthijs de Ligt voor een dienstverband bij FC Barcelona zou kiezen. De Catalanen zouden ook al overeenstemming gevonden hebben met directeur voetbalzaken Marc Overmars over een transfersom van ongeveer 70 miljoen euro, maar volgens de laatste geruchten uit Spanje lukt het de grootmacht maar niet om ook een akkoord te bereiken met de centrumverdediger zelf en diens zaakwaarnemer Mino Raiola.

Journalist Guillem Balague weet nu te melden dat Liverpool daarvan hoopt te profiteren. De Champions League-finalist en nummer twee van de Premier League zou dus al officieel contact opgenomen hebben met de hoge heren in de Johan Cruijff ArenA. Hoogstwaarschijnlijk is het geen probleem voor de Reds om aan de vraagprijs van Ajax te voldoen.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.