Voetbal4u.com

Eredivisie Willem van Hanegem over Feyenoorder: ‘Je kunt onmogelijk met hem verdergaan’

Willem van Hanegem is niet zo gecharmeerd van de voetballer Jan-Arie van der Heijden die in het centrum van zijn cluppie Feyenoord staat. Dit weet het Algemeen Dagblad vanmorgen te melden.Hij vindt dat de club over teveel spelers beschikt die het niveau gewoon niet aan kunnen.

“Je kunt onmogelijk verdergaan met Jan-Arie van der Heijden. Alleen is mijn club, twee maanden nadat Martin van Geel heeft aangekondigd te vertrekken, nog altijd op zoek naar een nieuwe technisch directeur. En Van Geel zelf zit nog vrolijk achter zijn bureau. Nee, dat komt niet heel professioneel over. Integendeel.”

De Kromme gaat verder: “Er is geen geld, dus zal de club creatief op zoek moeten naar nieuwe spelers. Leroy Fer is transfervrij. Feyenoord is dol op het terughalen van oud-spelers, maar in dit geval zou ik het wel begrijpen. Zeker omdat hij pas 29 jaar is. Mensen hebben het ook over Adam Maher. Daar zou ik dan weer niet aan beginnen. Ballen ophalen en ermee gaan lopen, daar heeft Feyenoord geen behoefte aan.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.