Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United verhoogt bod op Andre Onana’

Manchester United is niet zomaar van plan om af te halen in de strijd om Ajax-doelman Andre Onana. Ze hadden eerder al een bod op hem gedaan en zijn nu terugkomen met een verhoogt bod. Dit weet The Daily Record vandaag te melden.

Naar verluidt heeft directeur voetbalzaken Marc Overmars al laten weten dat Onana sowieso 40 miljoen euro moet kosten, maar de clubleiding op Old Trafford vindt dat eigenlijk wat te duur. De verwachting is echter dat de nieuwe aanbieding van United deze vraagprijs wel zal benaderen.

Het is de grote vraag of Onana zelf wel wat voelt voor een verhuizing naar Manchester. United is in het aankomende voetbalseizoen immers niet te bewonderen in de Champions League, waar Ajax zich natuurlijk wel op mag maken voor een nieuw avontuur in het miljardenbal… alhoewel er wel voorrondes gespeeld moeten worden. Bovendien heeft de international van het nationale team van Kameroen net zijn handtekening onder een nieuw contract gezet in de Johan Cruijff ArenA, tegen een hoger salaris.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.