Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax verkoopt speler aan Eredivisie-club

Dit seizoen verhuurde Ajax de speler Azor Matusiwa aan De Graafschap maar ze willen hem niet meer terug. Daarom wordt hij nu doorverkocht aan competitiegenoot FC Groningen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De noorderlingen pikten eerder ook al Kai Sierhuis op in Amsterdam en slaan nu dus een volgende fraaie slag. Matusiwa, die al de bijnaam De N’Golo Kanté van de Achterhoek kreeg bij De Graafschap, werd ook gelinkt aan FC Twente. Groningen trekt dus echter aan het langste eind.

De krant schrijft: ‘Begin volgende week moet het mondelinge akkoord tussen de Groningers en Matusiwa over een meerjarig contract op papier worden gezet. FC Groningen en Ajax hebben al overeenstemming over de afkoopsom voor het tot juni 2020 lopende contract. De middenvelder speelde sinds 2015 voor Ajax en kan terugkijken op een uitstekende verhuurperiode.’Laat een reactie achter

Your email address will not be published.