Voetbal4u.com

Duitsland ‘Bayern Munchen haalt vervanger van Arjen Robben uit Turkije’

Bayern Munchen heeft de opvolger van Arjen Robben gevonden in Turkije. Volgens diverse Turkse media gaat het om Henry Onyekuru. Een 21-jarige spits van Galatasaray die gehuurd wordt van Everton. De gesprekken zouden gaande zijn.

Galatasaray bevestigde zelf alvast dat het de huurperiode bij Everton, dat Onyekuru twee jaar geleden voor acht miljoen overnam van Eupen en hem vervolgens achtereenvolgens in Anderlecht en Istanbul stalde, niet zal kunnen verlengen.

In plaats van terug te keren naar Goodison Park zou de Nigeriaan dus echter rechtstreeks op weg zijn naar Duitsland. Dat wordt in zijn thuisland ook bevestigd door bronnen dicht bij de speler, al willen zij nog niet gezegd hebben dat de snelheidsduivel ook de opvolger van Robben of Ribéry bij Bayern wordt. Everton zou alvast een prijskaartje van 40 miljoen euro op Onyekuru geplakt hebben.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.