Voetbal4u.com

Italië BREAKING: ‘Pep Guardiola voor vier jaar trainer van Juventus’

Italiaanse media weten te melden dat Pep Guardiola de komende vier seizoenen aan het roer staat bij Juventus. Dit is opvallend te noemen omdat dit haaks staat op de uitspraken die hij vorige week nog deed.

Toen was Guardiola duidelijk over zijn toekomst. “Hoe vaak moet ik het nog zeggen? Ik ga niet naar Juventus of de Serie A. Volgend seizoen ben ik manager van Manchester City.” Ondanks deze woorden kwam er geen eind aan de geruchten.

Volgens  Agenzia Giornalistica is de move zelfs al een uitgemaakte zaak. De 48-jarige Guardiola zou voor vier seizoen tekenen bij De Oude Dame voor een salaris van 24 miljoen euro per jaar. Het Italiaanse persbureau meldt dat op 4 juni de handtekeningen gezet worden, tien dagen zou de opvolger van Massimiliano Allegri gepresenteerd worden..

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.