Voetbal4u.com

Eredivisie DEFINITIEF: Ludovit Reis voor vijf seizoenen naar FC Barcelona

Ludovit Reis vertrekt definitief naar FC Barcelona. Hij tekent een contract voor vijf seizoenen bij de Catalaanse grootmacht. De overstap is al langer een publiek geheim. Er is een bedrag van ruim 7,5 miljoen gemoeid met de transfer, inclusief bonussen.

Reis zal volgend seizoen in de voorbereiding deel uit maken van de hoofdmacht. Bij de start van het seizoen wordt bepaald of hij bij het eerste elftal blijft of dat hij een stapje terugdoet naar het tweede team. Bij Barcelona wordt Reis ploeggenoot van Frenkie de Jong, die de overstap van Ajax maakt.

De jeugdinternational brak vorig seizoen door in Groningen en speelde inmiddels vijftig wedstrijden in het eerste. Barcelona volgde hem al langere tijd weet ook Mark-Jan Fledderus, technisch directeur van FC Groningen.”Deze transfer toont aan dat het voor jonge talentvolle spelers mogelijk is om zich bij FC Groningen onder professionele begeleiding en in een topsportomgeving stevig te ontwikkelen en vanuit Groningen direct de overstap te maken naar een wereldberoemde club als Barcelona. Maar het allergrootste compliment gaat uit naar Ludovit Reis zelf.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.