Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Liverpool moet zich gaan versterken met spelers van Ajax’

Als het aan analist Rene van der Gijp ligt dan moet Liverpool zich komende zomer gaan versterken met een aantal spelers van Ajax.”Donny van de Beek zou een perfecte speler zijn voor dit Liverpool. Jürgen Klopp heeft een middenvelder nodig met veel loopvermogen, die nooit verzaakt en ook nog scorend vermogen heeft. Zouden de middenvelders van Liverpool vandaag een keer op doel geschoten hebben? Ik denk het niet, ze zijn amper in de buurt geweest.”

“Ze moeten het altijd maar van die voorste drie hebben”, doelt de oud-voetballer op het supertrio Mohamed Salah, Sadio Mané en Roberto Firmino… “Van de Beek is met zijn manier van spelen wel een speler voor Klopp. Die heeft waarschijnlijk geen trek in types als James Rodríguez.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.