Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV polst Oranje-international voor terugkeer’

PSV heeft Kevin Strootman gepolst of hij openstaat voor een terugkeer. De middenvelder speelt momenteel in Frankrijk voor Olympique Marseille maar dat is niet echt een gelukkig huwelijk.

Voetbal International schrijft: “Zes jaar na zijn vertrek uit Nederland lijkt een terugkeer naar de Eredivisie in ieder geval nog niet in de maak. PSV was scherp en polste zijn ex-speler in een eerder stadium al, maar kreeg te horen dat Strootman voorlopig nog in het buitenland wil blijven voetballen.”

Strootman heeft te horen gekregen dat hij Marseille al na een jaar mag verlaten. VI: “Hoewel Strootman dus weg mag, zal Marseille hem niet voor een spotprijsje laten vertrekken. De Fransen betaalden vorig jaar nog 25 miljoen euro voor hem en de linkspoot heeft nog een vierjarig contract in de havenstad. Een verhuur zou uitkomst kunnen bieden, maar daar ligt zijn voorkeur zelf niet. Voorlopig zit hij dus in de wachtkamer.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.