Voetbal4u.com

Eredivisie Naci Ünüvar: “Bij Feyenoord is iedereen bijna achttien”

Ajax O19 mag zich landskampioen noemen. In een rechtstreeksduel met Feyenoord wisten ze af te rekenen met de Rotterdammers. Toptalent Naci Ünüvar blonk uit en was verantwoordelijk voor het tweede doelpunt van de Amsterdammers.

Via de officiële kanalen zegt de jongeling: “Bij Feyenoord is iedereen bijna achttien en wij hebben drie spelers van vijftien jaar in de ploeg en spelen met acht B-junioren. Ik denk dat dat ons juist sterk maakt. We zijn zo jong en willen voor elkaar strijden.”

De piepjonge Ajacieden pakten dit jaar de dubbel en Ünüvar werd daarnaast uitgeroepen tot Talent van het Jaar. “Ik denk wel dat dit een van de mooiste seizoenen uit mijn carrière tot nu toe is. Ik heb het EK gewonnen, mijn contract ondertekend en ik heb de beker gewonnen. Ook nog de Abdelhak Nouri-trofee en dan nu landskampioen… Dat is niet normaal.” De zege op Feyenoord was volgens de technicus volledig verdiend: “Het eerste kwartier spelen we echt goed en horen we ook 2-0 voor te staan. We gaan vervolgens met 1-0 de rust in, maar zijn wel heer en meester. Feyenoord had helemaal nies in te brengen. Dan maken we verdiend de 2-0, maar als we scherper waren voor de goal, was het niet bij 2-0 gebleven.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.