Voetbal4u.com

Jupiler League DEFINTIEF: Eden Hazard speelt volgend seizoen voor Real Madrid

Real Madrid heeft zich voor het volgende seizoen verzekerd met de diensten van Eden Hazard. Hij komt over van Chelsea en tekent voor vijf seizoenen bij De Koninklijke. Op 13 juni zal hij worden gepresenteerd.

Dat Hazard naar Real zou trekken stond al een tijdje in de sterren geschreven, zeker toen bekend raakte dat zijn jeugdidool en grote fan Zinedine Zidane er terug aan de slag ging als trainer. Maar hoewel hij in Londen zijn laatste contractjaar inging, was Chelsea niet echt geneigd om mee te werken aan een vertrek van zijn superster. Het duurde dan ook nog enkele weken alvorens het tot een akkoord kwam, deze week volgde dan toch een doorbraak.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Over de definitieve transfersom werd voorlopig niet gecommuniceerd. Maar Chelsea zou sowieso 100 miljoen euro vangen, een bedrag dat via bonussen zou kunnen oplopen tot 140 miljoen euro. Ook het rugnummer van de Rode Duivel is nog niet bekend gemaakt, wellicht krijgt hij de legendarische ‘7’ toegewezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.