Voetbal4u.com

Jupiler League Rode Duivel zet deur open voor terugkeer naar Jupiler Pro League

Marouane Fellaini verdiend tegenwoordig zijn geld in China bij de club Shandong Luneng. Hij voelt zich daar goed en wil zijn contract dan ook gaan uitdienen. Daarna staat hij open voor heel wat opties en ook een terugkeer naar de Pro League zou een optie kunnen zijn.

“Ik wil geen enkele deur dichtdoen wat betreft mijn toekomst. Een terugkeer naar België is ook mogelijk, maar dat zal niet voor meteen zijn. Dat is pas aan de orde als ik 33 of 34 jaar ben”, vertelt de 31-jarige bij La Dernière Heure.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Indien Fellaini over twee seizoenen beslist om terug te keren naar België, lijken twee clubs alvast in aanmerking te komen. Een terugkeer bij zijn geliefde Standard is altijd een optie, maar ook Antwerp zou wel eens in beeld kunnen komen dankzij zijn uitstekende relatie met Luciano D’Onofrio. “Luciano is een goede vriend van mij en heeft heel veel voor mij gedaan. Ik kan het nog steeds goed met hem vinden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.