Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany bezorgt Anderlecht eerste teleurstelling’

Na een zeer slecht seizoen kan Anderelecht niet wachten op het begin van de volgende competitie. Ze hebben met Vincent Kompany iemand binnengehaald waardoor de hoop weer terug is geraakt in Brussel.

Maar blijkbaar zal het nog een tijdje duren alvorens we Kompany in deze hoedanigheid aan het werk zullen zien. Er werd verwacht dat hij na de interlands met de Rode Duivels meteen aan de slag zou gaan, veel tijd is er immers niet te verliezen. Toch zal de verdediger pas tegen het einde van juni zijn opwachting maken op Neerpede. Bij Het Laatste Nieuws weet men dat Kompany eerst nog met vakantie zal trekken na een lang seizoen bij Manchester City.

VANAVOND BELGIE – KAZACHTSTAN! KRIJG MAAR LIEFST 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DIT WINT!

NOTERING 1,03 WORDT 10.00!!, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Supporters die gehoopt hadden om hem in de eerste oefenwedstrijd tegen RWDM meteen aan het werk te zien, blijven dus teleurgesteld achter. De vakantie van Kompany zou tot 24 juni duren, ten vroegste tegen Oudenaarde (29 juni) maakt hij dus zijn officieuze debuut. Voor de stage in Venlo zou hij in ieder geval wel present zijn.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.