Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Donny van de Beek en Hakim Ziyech kunnen naar dezelfde club verkassen’

Donny van de Beek en Hakim Ziyech zouden volgend seizoen zomaar weer collega’s kunnen zijn. De twee Ajacieden staan namelijk op het lijstje van Tottenham Hotspur. Dit wet het medium Football.london te melden.

Tottenham houdt sterk rekening met een zomertransfer van Christian Eriksen, die zeker zo’n 100 miljoen euro moet kosten. Met dat geld wil de club graag de transfermarkt op. De naam van Van de Beek circuleert al langer bij de verliezend Champions League-finalist, dat minstens 60 miljoen euro nodig lijkt te hebben voor een deal.

Ziyech is ten opzichte van Van de Beek waarschijnlijk een slag goedkoper. In zijn geval circuleert een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen pond, maar dat is volgens Ajax onjuist.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.