Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge lijkt twee sterkhouders binnen boord te houden’

Het ziet ernaar uit dat het Club Brugge gaat lukken om twee belangrijke spelers ook na de zomer voor de club te behouden. De afgelopen dagen werd Hans Vanaken stevig gelinkt aan Sevilla, maar volgens Sport/Voetbalmagazine stuurt de Gouden Schoen en Profvoetballer van het Jaar niet aan op een vertrek. Hij wil Brugge zeker niet per se verlaten.

SUPERTIP! PAK 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

ENKEL VOOR NIEUWE KLANTEN, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Daarnaast is er ook nog Brandon Mechele, die een sterk seizoen kende bij Club Brugge. Hij werd Rode Duivel en even was er sprake van interesse vanuit de Bundesliga, maar ook hij wil Club Brugge niet echt verlaten.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.