Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge richt vizier op ervaren middenvelder’

Club Brugge heeft interesse in de ervaren Turkse middenvelder Alper Potuk. De 28-jarige speler komt al sinds 6 jaar uit voor Fenerbahce. Naast Blauw/Zwart zijn ook Augsburg en Rizespor voor hem in de markt. Dit seizoen kwam de international (zeventien caps, één goal) amper acht wedstrijden in actie, waarvan slechts één keer als basisspeler.

SUPERTIP! PAK 10X JE INZET TERUG WANNEER BELGIE DINSDAG WINT VAN SCHOTLAND!!

ENKEL VOOR NIEUWE KLANTEN, ONTDEK HET HIER!!! facebook

Potuk lijkt echter pas een optie te kunnen worden als er iemand vertrekt, want het Brugse middenveld is momenteel al goed gevuld met onder meer Mats Rits, Marvelous Nakamba, Ruud Vormer en Hans Vanaken. Met name Nakamba en Vanaken worden wel aan een transfer gelinkt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.