Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Megadeal Real Madrid betekend slecht nieuws voor PSV en Ajax’

Real Madrid is dichtbij de komst van Lyon-back Ferland Mendy. Ze hebben 50 miljoen euro voor hem over. Als vervanger ziet Lyon wel iets in Diego Palacios van Willem II. Een speler die ook op lijstje staat van zowel Ajax als PSV.

Volgens Ecuagol ziet Lyon in Diego Palacios de ideale opvolger van Mendy. De Ecuadoriaan speelde het afgelopen seizoen nog voor Willem II, dat hem huurde van SD Aucas. Recentelijk werden Ajax, PSV en FC Barcelona genoemd als geïnteresseerde clubs.

Lyon dreigt echter roet in het eten te gooien. De Franse club verwacht zich op korte termijn te verzekeren van 50 miljoen euro en zou dat geld willen benutten om Palacios uit Nederlandse handen te houden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.