Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet aankloppen bij Sporting Portugal voor deze middenvelder’

AD-journalist Sjoerd Mossou adviseert Ajax deze zomer om aan te kloppen bij Sporting Portugal. Er zou daar namelijk een uitstekende middenvelder rondlopen.

In de AD Voetbalpodcast gaat de discussie over het opofferen van spelers voor teambelang. “Portugal deed dat met Bruno Fernandes, die steeds op Frenkie de Jong klitte en zelf ook goed aan de bal was”, opent Mikos Gouka in de podcast van het dagblad.

Mossou haakt in: “Goede speler trouwens, die Bruno Fernandes. Je zou denken dat die bij een hele grote club speelt, maar die speelt bij Sporting. Als ik een Premier League-club Marc Overmars was, dan zou ik hem ophalen.” Overigens beweren media dat hij voor Manchester United kiest.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.