Voetbal4u.com

‘PSV moet meer dan 10 miljoen euro betalen voor beoogde aanwinst’

Monument Valley BIZAR! Pak 50X je inzet terug als MAN UNITED vanavond een doelpunt maakt!

Mocht PSV willen doordrukken in de transfer van de Portugees Bruma dan moet er meer dan 10 miljoen euro op tafel komen. Dit is het bedrag dat zijn club RB Leipzig wil hebben.

De Telegraaf schrijft: “Bruma maakte in 2017 de overstap van Galatasaray naar Leipzig voor zo’n 15 miljoen euro. Zijn naam prijkte eerder ook al op de verlanglijst van PSV. De zevenvoudig international van Portugal speelde de afgelopen twee jaar ruim veertig wedstrijden voor Leipzig, waar hij ook werd gebruikt als aanvallende middenvelder. Hij scoorde vijf keer. Bruma was niet opgenomen in de Portugese selectie tijdens de Nations League.”

Wint technisch directeur John de Jong de strijd om de handtekening van Bruma, dan is hij nog niet klaar… “PSV speurt op de internationale transfermarkt ook naar andere versterkingen, bijvoorbeeld in de verdediging. De clubleiding is er tot dusver echter nog niet in geslaagd om spijkers met koppen te slaan. Van de basisploeg van afgelopen seizoen is tot nu toe alleen centrale verdediger Daniel Schwaab (transfervrij) vertrokken.”



Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *