Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax verliest speler voor vijf miljoen euro aan Bundesliga club’

De kans is groot dat Ajax deze zomer Daley Sinkgraven gaat verliezen aan Bayer Leverkusen. Peter Bosz de trainer van die club wil hem namelijk graag naar Duitsland halen. Dit weet het medium BILD te melden en wil daar vijf miljoen voor neertellen. De speler zelf zou zijn jawoord al hebben gegeven.

In zijn tijd in de Johan Cruijff ArenA werkte oefenmeester Peter Bosz natuurlijk al samen met de multifunctionele voetballer en raakte hij onder de indruk van diens kwaliteiten. Na het vertrek van de coach naar Borussia Dortmund verdween Sinkgraven echter van de voetbalradar, door gemene blessures, maar óók door de komst van Nicolás Tagliafico, die onder Erik ten Hag zeker is van zijn plekje in de basisopstelling.

Het bovengenoemde medium, dat zeer goed ingevoerd is in Duitsland, weet dus dat Ajax 5 miljoen euro gaat verdienen met de verkoop van zijn gelegenheidslinksback. In de winterstop van 2015 gingen de Amsterdammers nog heel erg ver om hem los te weken uit het Abe Lenstra Stadion van sc Heerenveen. Opvallend genoeg werd hij gehaald als een aanvallende middenvelder, maar al snel werd duidelijk dat hij op die positie sowieso niet zou gaan slagen in de ArenA.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.