Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV richt pijlen op aanvoerder van Jong Brazilie’

PSV wil zich deze zomer gaan versterken met Lyanco Vojnovic. De 22-jarige verdediger van Torino moet in Eindhoven de opvolger gaan worden van Daniel Schwaab. Hij is tevens aanvoerder van Jong Brazilie.

Lyanco, 1.87 meter lang, wordt in de Serie A gezien als een talentvolle en fysiek sterke verdediger. Het afgelopen seizoen kwam hij in de tweede seizoenshelft op huurbasis uit voor Bologna. In 13 competitieduels kwam hij tot 1.122 speelminuten, waarin hij 1 keer trefzeker was. Bologna deed naar verluidt een poging om hem definitief in te lijven, maar daar wilde Torino niet aan meewerken. Volgens het regionale dagblad moet Lyanco de opvolger worden van Schwaab. De Duitse verdediger heeft het Philips Stadion transfervrij verlaten. Een nieuwe club heeft de routinier nog niet gevonden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.