Voetbal4u.com

Frankrijk ‘Paris Saint-Germain schakelt een tandje bij voor de Ligt na woede van clubeigenaar’

Paris Saint-Germain wil deze zomer koste wat het kost Matthijs de Ligt binnenhalen. Ze willen niet voor een tweede keer naast het net vissen. De eerste ging het namelijk fout met Frenkie de Jong die toch voor FC Barcelona koos.

De Telegraaf schrijft op donderdagmorgen: “Dat technisch directeur Antero Henrique zich in januari liet aftroeven door Barça en De Jong voor een verschil van tien miljoen euro liet schieten, wekte toentertijd de woede van PSG-eigenaar Nasser El-Khelaifi. De verwachting is dat de Portugees, die gisteren dus met Raiola zat, eerdaags moet vertrekken of de Braziliaan Leonardo boven zich krijgt geplaatst. Deze directeur werd evenals de huidige technisch directeur Maxwell begeleid door Raiola. Inderdaad: de zaakwaarnemer van De Ligt.”

Naast Barcelona is er nóg een kaper op de kust: “Juventus acht zichzelf nog evenmin kansloos om De Ligt in te lijven. De aai van Cristiano Ronaldo over de bol van de verdediger van Oranje onderstreepte nog maar eens welk aanzien de nuchtere Nederlander al geniet. Maar evenals FC Barcelona, net als bij De Jong op dit moment de enige serieuze bedreiging voor PSG, lijkt De Oude Dame niet bij machte om het verlangde totaalbedrag van zo’n 80 miloen euro (voor Ajax/De Ligt/Raiola) op tafel te kunnen leggen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.