Voetbal4u.com

Eredivisie ”Doodse stilte: dat is Feyenoord op de transfermarkt”

Het is verbazingwekkend rustig op de transfermarkt voor Feyenoord. Je hoort weinig geluiden van nieuwe aankopen of vertrekken. Alleen zijn er wat geruchten over Steven berghuis en Tonny Vilhena.“Doodse stilte: dat is Feyenoord op de transfermarkt. Het is dood- en doodstil.”

“Ik wil helemaal geen paniek zaaien, ik gooi het alleen maar even op en ik constateer alleen maar. Ik zie dat Ajax van alles en nog wat koopt in de tussentijd en Feyenoord helemaal niks,” vertelt Harry Vermeegen. ”Over tweeënhalve week begint die training alweer. Hoe moet dat dan? Wordt er dan niemand onrustig in Rotterdam? Begint niemand inmiddels op de nageltjes te bijten? Ik weet het niet. Ik gooi het maar even op: wordt het gat tussen Ajax en Feyenoord alsmaar groter?”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.