Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax-flitser: ‘Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen’

Afgelopen winter kreeg Ajax een groot bod binnen voor David Neres. Een club uit China wilde hem overnemen maar omdat de transfer van Diego Lainez richting Amsterdam mislukte ging ook die overgang niet door.

“Als ik naar China was gegaan, was het allemaal anders gelopen. Ik had de rest van het seizoen niet willen missen”, aldus Neres. “We hebben daarna gewonnen van Real Madrid en Juventus en ik speel nu in het nationale elftal. Ik denk dat ik de juiste keuze heb gemaakt.”

De Braziliaanse aanvaller twijfelde wel toen Guangzhou Evergrande een bod uitbracht. “Ze deden een goed aanbod en het was verleidelijk, omdat ik niet alles speelde in de eerste seizoenshelft. Ik vroeg me af wat het beste voor mij was”, zo geeft hij aan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.