Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United moet 28 miljoen betalen voor Denzel Dumfries

Volgens diverse Engelse media staat Denzel Dumfries in de belangstelling van Manchester United. Hij zou maar liefst 28 miljoen euro moeten kosten. Dit weet The Sun te melden.

De Red Devils lijken echter niet geschrokken te zijn, vooral omdat hun andere doelwitten nog veel duurder zijn. Lukt het PSV om Dumfries voor de genoemde prijs te verkopen, dan maakt men in het Philips Stadion een enorme winst. Een jaartje geleden betaalde de topclub namelijk 5,5 miljoen euro aan sc Heerenveen voor de speler.

United meldde zich onlangs al bij Crystal Palace voor Aaron Wan-Bissaka, maar de Londenaren verlangen liefst 75 miljoen euro voor hun back. Vervolgens belden de Mancunians met Paris Saint-Germain over Thomas Meunier, maar ook de Rode Duivel moet de hoofdprijs kosten… in het afgelopen seizoen had hij immers een basisplaats in het Parc des Princes.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.