Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Catalaanse grootmacht neemt beslissing over Neres en Van de Beek’

De scouts van Barcelona hebben hun vizier gericht op twee Ajacieden. Ze zouden onder de indruk zijn geraakt van zowel Donny van de Beek als David Neres.

Het medium FC Barcelona Notícias meldt vandaag dat de namen van de aanvaller en de middenvelder wel degelijk op het verlanglijstje van de landskampioen van de Primera División prijken. De clubleiding in het Camp Nou-stadion zou echter besloten hebben om deze interesse toch maar niet te concretiseren. Dit heeft er alles mee te maken dat het vrijwel zeker is dat Antoine Griezmann bij Barça gaat voetballen… en daarnaast is de bovengenoemde De Ligt nog altijd een belangrijk target.

Directeur voetbalzaken Marc Overmars van Ajax wil Neres en Van de Beek liever niet kwijt en vraagt megabedragen voor deze beide Ajacieden, in het geval van de Braziliaan naar verluidt zelfs 80 à 90 miljoen euro. Neres liet gisteren in een interview weten over zijn toekomst: “Ik heb nog een contract en op dit moment denk ik alleen aan het nationale team, in de toekomst zal ik zien wat ik ga doen. Wat de andere spelers gaan doen, weet ik niet.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.