Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt en Paul Pogba kunnen naar dezelfde club transfereren’

Het Italiaanse Juventus wil deze zomer uitpakken met de komst van zowel Paul Pogba als Matthijs de Ligt. Zaakwaarnemer Mino Raiola zou naar verluidt vandaag al in Turijn zijn om te praten met Juventus-directeur Pavel Nedved. Onderwerpen van gesprek zijn niemand minder dan De Ligt én Paul Pogba, die vandaag nog bevestigde dat hij weg wil bij Manchester United.

De Fransman lijkt een voorkeur te hebben voor Real Madrid, maar de Italiaanse pers weet dat Juve alles op alles wil gaan zetten om Pogba terug te halen naar Italië. Drie jaar geleden werd hij nog voor meer dan 100 miljoen euro verkocht aan Manchester.

Mochten de gesprekken tussen Raiola en Nedved goed verlopen, zou het dus zomaar zo kunnen zijn dat De Ligt en Pogba komend seizoen samen met Cristiano Ronaldo bij De Oude Dame spelen. Wat een monsterlijk trio zou dat zijn!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.