Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie kreeg diverse aanbiedingen: ‘Maar ik hoefde ze niet te horen’

Robin van Persie is sinds deze zomer gestopt als profvoetballer. Toch kreeg hij nog voldoende aanbiedingen om zijn loopbaan te verlengen maar hij kapte deze direct af.

“Uit een aantal landen; China niet toevallig. Maar ik heb het gelijk afgekapt. Mijn agent zei het en ik zei meteen: ik hoef het niet meer te horen”, vertelt Van Persie aan RTV Rijnmond. De oud-topvoetballer wil nu vooral even genieten van dingen buiten het voetbal.

“Ik heb lekker getennist en gezwommen. Ik heb ook wat oefeningen gedaan in de gym, dus ik ben wel lekker bezig. Eigenlijk doe ik nu meer dan dat ik deed als voetballer in mijn vakantie. Er gaat wel iets meer sushi in en dat soort dingen. Ik heb iets meer cheat days”, lacht Van Persie tot slot.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.