Voetbal4u.com

Jupiler League Yari Verschaeren: “Ik weigerde meerdere clubs”

Yari Verschaeren is op dit moment één van de grootste talenten op de Belgische velden. De jongeling kon al transfereren naar andere club maar een vertrek bij Paars/Wit was nooit een optie.

“Wat mijn favoriete ploeg is? FC Barcelona, maar Eden Hazard is één van mijn favoriete spelers. Ik bestudeer hem en probeer hem na te doen en Bolasie noemde mij al Hazard op training. Messi blijft mijn idool”, aldus de jongeling aan La Dernière Heure.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Verschaeren kon in het verleden naar PSV en volgens onze informatie was ook AS Monaco gek van hem. “Ik heb in het verleden tal van ploegen geweigerd, zoals PSV. Ik heb altijd voor Anderlecht willen spelen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.