Voetbal4u.com

Jupiler League Drie Belgen en een speler van Club Brugge maken kans op Golden Boy-award

Drie Belgen en een speler van Club Brugge maken kans op de prestitieuze Golden Boy Award. Vorig jaar won Ajax-verdediger Matthijs de Ligt deze prijs en het lijkt erop dat hij ook deze jaargang zal gaan winnen.

De verdediger van Ajax lijkt vooral concurrentie te gaan krijgen van Jadon Sancho (Borussia Dortmund). Ook Moise Kean (Juventus) of Vinicius Junior (Real Madrid) lijken outsiders te kunnen zijn. Verder zien we op de lijst ook nog drie Belgen én een speler van Club Brugge.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Krépin Diatta mag na zijn uitstekende play-offs dromen van de Golden Boy. Ook Mile Svilar is weer genomineerd ondanks dat hij bij Benfica amper aan de bak komt. De andere twee Belgen op de lijst zijn dan weer grote verrassingen, want er lijken andere jonge Belgen te zijn die het voorbije jaar meer laten zien hebben dan Indy Boonen (KV Oostende) of Hannes Delcroix (Anderlecht).Laat een reactie achter

Your email address will not be published.