Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge in gevecht met Liverpool en Barca om deze spits’

Club Brugge verkocht afgelopen week Wesley Moraes voor maar liefst 25 miljoen euro aan Aston Villa en dus is er de nodige cash beschikbaar om een vervanger voor hem te halen. En met Silas Wamangituka hebben ze al een vervanger voor hem op het oog die onder contract staat bij Paris FC.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Volgens Het Nieuwsblad hebben ook Liverpool en Barcelona reeds hun interesse hebben laten blijken bij Paris FC. De Parijzenaars zouden net daarom niet gehaast zijn om hun jonge spits nu al definitief van de hand te doen en nog even de kat uit de boom willen kijken. Indien Club Brugge zijn zinnen echt gezet heeft op de Congolees zal het dan ook vermoedelijk diep in de buidel moeten tasten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.