Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Lazio grijpt mis bij Club Brugge en schakelt over naar Genk’

Lazio Roma heeft misgegrepen in de strijd om Wesley Moraes. Hij speelt volgend seizoen voor Aston Villa. Daarom schakelen nu de Romeinen over op Genk-spits Ally Samatta. De topschutter van de Belgische landskampioen is zeker niet de enige aanvaller op het verlanglijstje van Lazio.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

La Gazetta dello Sport weet dat Adolfo Gaich (San Lorenzo), Jan Hurtado (Gimnasia), Dyego Sousa (Braga), Vedat Muriqi (Rizespor) en Albian Ajeta (FC Basel) ook in de running zijn om de nieuwe aanvaller van de Italiaanse subtopper te worden.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.