Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars verantwoordelijk voor afgeketste transfer Ödegaard’

Ajax lijkt vrijwel zeker mis te grijpen in de strijd om Martin Odegaard. Zijn volgende club lijkt Bayer Leverkusen te gaan worden. De reden hiervoor zou de competitie zijn waar ze in spelem, maar volgens de Spaanse sportkrant AS is er echter een heel andere reden.

Volgens het Spaanse medium heeft Ajax besloten om de stekker uit de mogelijke transfer te trekken. Directeur voetbalzaken Marc Overmars voerde ‘een lang gesprek’ met de Noorse middenvelder, waarna hij zou hebben besloten om niet langer in te zetten op een deal met Real Madrid.

Ajax zag in Ödegaard de mogelijke opvolger van Hakim Ziyech, maar zijn komst lijkt nu dus van de baan. Leverkusen is inmiddels de topfavoriet om de spelmaker in te lijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.