Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Real Madrid mengt zich in de strijd om Matthijs de Ligt’

Matthijs de Ligt heeft de clubs voor het uitkiezen. Waar eerder al Juventus, Barcelona en Paris Saint-Germain voor hem in de markt waren is nu ook Real Madrid concreet voor hem. Dit weet het medium RMC Sport te melden.

De Ligt is op dit moment op vakantie in het Amerikaanse Miami. De Ajacied zal deze onderbreking gebruiken om na te denken over zijn eigen toekomst. Clubs als Barcelona, Juventus en Paris Saint-Germain circuleren al langere tijd als zijn nieuwe club.

PSG heeft nog altijd de beste papieren. De Ligt heeft al gesprekken gevoerd met het management van PSG en zou onder meer bij Memphis Depay informatie hebben ingewonnen over de Ligue 1. Juventus is op dit moment de tweede optie voor de Ajacied.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.