Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Anderlecht meldt zich voor peperdure speler uit de Serie A’

Volgens het medium SportItalia heeft Anderlecht zich gemeld voor Joao Pedro (27).  Deze speler is eigendom van Cagliari en is daar een basisspeler. Vorig seizoen tekende hij voor zeven doelpunten en drie assists in 24 competitiewedstrijden. Doorgaans wordt hij uitgespeeld als aanvallende middenvelder, maar hij kan ook op andere posities in de voorlinie uit de voeten.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De voormalige jeugd-international van Brazilië leek goed op weg naar Atalanta, maar Anderlecht zou daar dus last-minute een stokje voor willen steken. Hoeveel Joao Pedro precies moet kosten is niet bekend. Atalanta zou eerder wel al een bod hebben gedaan van 8 miljoen euro plus twee spelers. Goedkoop is hij dus allerminst.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.