Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Genk kan weer een monsterbod verwachten uit de Premier League’

Het Engelse Middlesbrough zou willen doordrukken voor Ally Samatta. Dit weet het medium Goal.com te melden. De goaltjesdief werd door het Genkse bestuur medewerking beloofd aan een transfer en wou zich tijdens de Africa Cup in de kijker spelen. Het Afrikaanse landenkampioenschap werd echter een teleurstelling voor Samatta en zijn Tanzania, toch zou Middlesbrough nog steeds overtuigd zijn van zijn kwaliteiten.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Boro zou volgend bovengenoemde bron een bod van 12 miljoen pond, een slordige 13.5 miljoen euro, voorbereiden. Momenteel is het echter niet duidelijk hoeveel Genk verlangt voor zijn topschutter van eind vorig seizoen, de 26-jarige spits ligt nog tot 2021 onder contract. Ook Cardiff zou volgens Northern Echo interesse tonen, maar die belangstelling is niet zo concreet.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.