Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Inter Milan wil bij Club Brugge nieuwe versterking ophalen’

Inter Milan is geinteresseerd in een speler van Club Brugge. Volgens het medium Voetbal International gaat het het om vleugelflitser Arnaut Danjuma Groeneveld. De Milanezen zouden al geïnformeerd hebben naar de voorwaarden, maar zijn tot dusver nog niet concreet.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De 22-jarige aanvaller ziet de interesse in ieder geval graag toenemen. Danjuma wil volgende zomer immers mee naar het EK met Nederland en een club in een grotere competitie zouden zijn kansen op een selectie doen toenemen. Maar dan is het wel noodzakelijk dat hij voldoende speelminuten zijn. Daarom zal hij zijn tijd nemen om de aanbiedingen te bestuderen en zijn nieuwe club zorgvuldig kiezen.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.