Voetbal4u.com

Jupiler League Tom de Sutter verrast iedereen met nieuwe Belgische club

Tom de Sutter heeft zeer verrassend voor twee jaar getekend bij zijn nieuwe club. De aanvaller zette zijn signatuur onder een verbintenis bij Royal Knokke FC. Hij komt over van KV Oostende.

Zijn nieuwe club kondigde zijn komst aan: Tom was de voorbije seizoenen actief bij KV Oostende en Sp. Lokeren. Hij was in het verleden o.a. ook actief bij Cercle Brugge, RSC Anderlecht en Club Brugge. Wij heten Tom alvast van harte welkom en wensen hem alle succes toe bij RKFC!”, maakte de club bekend via zijn website.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Voor de 33-jarige De Sutter komt er zo een einde aan voetbal op het hoogste niveau. Hij speelde voor Cercle Brugge, RSC Anderlecht, Club Brugge, Bursaspor, Sporting Lokeren en KV Oostende.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.