Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: Arjen Robben zet per direct punt achter zijn loopbaan

Arjen Robben stopt als professioneel voetballer. De 35-jarige vleugelflitster kreeg geen contract meer aangeboden bij Bayern Munchen waar hij meer dan 10 jaar voor actief was. Na lang wikken en wegen heeft hij nu besloten niet meer in te gaan op een bod van een andere club.

Dit laat hij weten in een persbericht. Robben begon zijn carriere bij FC Groningen en speelde later nog voor PSV, Chelsea, Real Madrid en Bayern Munchen.

In Eindhoven veroverde de vleugelaanvaller eenmaal de landstitel. Na twee seizoenen in het Philips Stadion volgde zijn eerste buitenlandse avontuur. Chelsea haalde hem voor achttien miljoen euro weg uit de Eredivisie. Met de Londense club veroverde de flankspeler twee keer de Engelse landstitel. Het avontuur in de Premier League duurde uiteindelijk drie seizoenen. The Blues verkochten Robben in 2007 voor 35 miljoen euro aan Real Madrid.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.