Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax kan gaan cashen voor Justin Kluivert in bizarre transfer’

Justin Kluivert komt er bij AS Roma niet altijd aan te pas maar toch is hij nog altijd een speler met eem grote potentie. Dit vindt ook Real Madrid die hem nog steeds in de gaten houd.

Volgens het medium Don Balón, dat niet bekendstaat als zijnde heel betrouwbaar, zou het zo kunnen zijn dat de buitenspeler deze zomer vertrekt bij AS Roma, omdat hij gewoonweg te weinig heeft laten zien in het Stadio Olimpico. In dat geval zou voorzitter Florentino Pérez best geïnteresseerd zijn in een deal: De Koninklijke richt zich de laatste jaren meer en meer op jonge, veelbelovende spelers en ziet zo iemand in de oud-Ajacied.

Een jaartje geleden betaalde Roma 17,25 miljoen euro voor de diensten van Kluivert aan Ajax, maar de bovengenoemde bron verzekerd dat de aanvaller een stuk duurder is geworden. De Romeinen zouden enkel akkoord gaan met een verkoop als er liefst 35 miljoen euro wordt geboden. Het is onwaarschijnlijk dat er daadwerkelijk een deal komt, maar als dat toch het geval is strijkt men in Amsterdam hoogstwaarschijnlijk miljoenen euro’s op door een doorverkooppercentage.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.