Voetbal4u.com

Jupiler League Stephen Odey legt uit waarom hij Genk boven Club Brugge verkoos

Genk heeft zich verstrekt met spits Stephen Odey. Hij komt voor zón 3,5 miljoen euro over van het Zwitserse FC Zurich. Eerder versterkte de landskampioen zich al met Carlos Cuesta. Ze zijn dus zeer actief op de transfermarkt.

Odey werd naar voor geschoven als vervanger van Mbwana Samatta, die mogelijk vertrekt. “Deze transfer staat los van een mogelijk vertrek van Samatta”, stelt technisch directeur Dimitri de Condé echter in Het Laatste Nieuws. “Op de spitspositie willen wij minimaal twee, maar liefst drie jongens. Odey is gehaald voor zijn specifieke kwaliteiten. Explosiviteit en doelgerichtheid.”

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

De speler zelf wees enkele andere aanbiedingen af. “Ook Club Brugge was geïnteresseerd, maar ik heb voor Genk gekozen omdat ik hier meer speelgelegenheid zal krijgen”, geeft Odey aan. “Ik heb ook raad gevraagd aan mijn goede vriend Victor Osimhen en hij was lovend.” Osimhen speelde vorig seizoen bij Charleroi onder huidig Genk-trainer Felice Mazzu.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.