Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Club Brugge krijgt verleidelijke kans op oude bekende’

Club Brugge is nog altijd opzoek naar een vervanger van de vertrokken spits Wesley Moraes. Hij ging naar Aston Villa voor een transferbedrag van maar liefst 25 miljoen euro.

Mogelijk kan het daarbij wel eens polsen bij een oude bekende, Michael Krmencik. De 26-jarige Tsjech was afgelopen winter zelfs al in Brugge om zijn transfer af te ronden. Echter was hij toen zwaar geblesseerd en kon hij geen medische testen afleggen. Blauw-Zwart vond het een te grote gok, en liet de transfer varen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Intussen is de vlotscorende aanvaller echter terug fit, en is hij volop bezig aan de voorbereiding bij zijn huidige club, Victoria Plzen. Dat weet het Tsjechische Isport. Club zou dan in principe ook een nieuwe poging kunnen wagen, en kan Krmencik nu ook medische testen afleggen, al is daar momenteel in media nog geen sprake van.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.