Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Vincent Kompany verrast en houdt overbodige aanvaller aan boord’

De afgelopen dagen konden de spelers van Anderlecht op stage in Venlo een hun waarde laten zien aan de nieuwe trainer Vincent Kompany. En dat zou wel eens een opvallend resultaat kunnen opleveren.

Volgens La Dernière Heure ziet het er momenteel immers naar uit dat Isaac Kiese Thelin gewoon bij Anderlecht zal blijven. De Zweed keerde terug na een volledig mislukte uitleenbeurt aan Bayer Leverkusen en leek dus niet meteen een toekomst te hebben in het Astridpark.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Maar momenteel lijkt het erop dat Thelin in de pikorde voorin Ivan Santini voorbijgestoken heeft. Zolang er geen nieuwe spits gevonden wordt, lijkt het erop dat de Zweed zeker bij Anderlecht zal moeten blijven.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.