Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt zaterdag gepresenteerd bij Juventus’

Juventus heeft een nieuw bod uitgebracht op Matthijs de Ligt. Het eerste bod van 50 miljoen euro werd door de Amsterdammers weggelachen want zij willen 75 miljoen euro en geen cent minder voor haar sterkhouder.

De krant onthult op donderdagmorgen: “Juventus probeert te voorkomen dat Matthijs de Ligt (19) zaterdag met Ajax naar Oostenrijk vliegt voor het trainingskamp in Bramberg. De Oude Dame schuift op richting de door Ajax verlangde transfersom van zo’n 75 miljoen euro voor het toptalent en hoopt De Ligt zaterdag te presenteren en daarna te kunnen meenemen op de Azië-tour.”

Men gaat verder: “Omdat Raiola in De Telegraaf open kaart speelde, zei dat De Ligt niet zou muiten, zich gewoon op de eerste training van Ajax zou melden en nooit een arbitragezaak zou beginnen, wist Juve waar het aan toe was. De Italianen verhoogden het bod naar 67 miljoen euro.”

De presentatie staat eigenlijk al gepland… “Juventus hoopt De Ligt zaterdag voor te stellen aan de fans als Cristiano Ronaldo zich na zijn vakantie voor het eerst weer meldt. Ronaldo gaf De Ligt na de Nations League-finale in Porto een aai over zijn bol en vroeg de Nederlander naar Juventus te komen. De Ligt heeft zelf al een persoonlijk akkoord voor een contract voor vijf jaar, maar het papierwerk wordt pas in orde gemaakt als de clubs eruit zijn.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.