Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Steven Bergwijn gaat tegen wensen van zijn werkgever PSV in’

Binnenkort begint het seizoen alweer voor PSV. De voorronde voor de Champions League staan voor de deur. De Eindhovenaren hopen niet dat spelers op het laatste moment gaan vertrekken maar de dreiging is er wel.

Op dinsdag 23 juli speelt de Eredivisie-topclub in het eigen Philips Stadion tegen de werkgever van Ricky van Wolfswinkel en eerder vandaag konden we lezen dat technisch directeur John de Jong de selectie van PSV vóór die datum rond wil hebben. Transfers tijdens of na het belangrijke tweeluik zijn minder wenselijk, maar wat betreft iemand als Steven Bergwijn valt dit misschien wel niet te stoppen.

Bayern München heeft de naam van de aanvaller op zijn verlanglijstje staan, maar hij is niet de eerste keuze. Leroy Sané (Manchester City) en Ousmane Dembélé (FC Barcelona) staan hoger aangeschreven, maar zijn mogelijk niet haalbaar. Vist Der Rekordmeister een paar keer achter het net, dan komt Bergwijn in beeld.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.