Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech zou zomaar bij Ajax kunnen blijven’

Het is opvallend rustig rondom Hakim Ziyech bij Ajax. De speler kende een prima seizoen en de verwachting is dan ook dat hij een fraaie transfer zal gaan maken. Maar op het moment is er van een overgang nog geen sprake.

“Ik verbaas me er wel een beetje over dat het rond Hakim nog zo stil is”, stelt TD Marc Overmars in gesprek met Voetbal International. “Ik vind dat hij elk jaar beter is gaan spelen en zijn statistieken zijn uitzonderlijk goed. Daar kijken toch heel veel clubs steeds meer naar.”

Overmars besluit: “Die kijken meer naar de cijfers dan naar wat hij allemaal laat zien en wat er om hem heen gebeurt. Ik vind Hakim Ziyech beter dan Mesut Özil. Ik zou zeggen: verkoop hem en voor de helft haal je Hakim. Maar ze hebben niet naar me geluisterd. Het zou dus zomaar kunnen dat hij bij Ajax blijft.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.