Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Transfervrije Kostas Lamprou kiest voor Eredivisie-club’

Doelman Kostas Lamprou blijft hoogstwaarschijnlijk keepen in de Eredivisie. De speler is transfervrij nadat zijn contract bij Ajax afliep. Sparta is waarschijnlijk zijn volgende werkgever.

Het Brabants Dagblad schrijft: “Kostas Lamprou wordt waarschijnlijk de nieuwe keeper van Sparta, dat woensdag in Dongen oefent tegen Willem II. Diverse bronnen in de voetbalwereld zeggen dat de 27-jarige doelman dinsdag medisch gekeurd wordt en dat daarna zijn presentatie volgt.”

Lamprou speelde in Rotterdam eerder voor Excelsior en Feyenoord. Ook speelde hij drie seizoenen voor Willem II, waarna hij transfervrij werd ingelijfd door Ajax. In Amsterdam fungeerde hij als reservedoelman, maar na de desastreus verlopen thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen (4-4) werd hij plots hard aan de kant geschoven.

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.