Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Paars/Wit leent overbodige speler uit aan Almeria’

Anderlecht staat op het punt om een overbodige speler te slijten aan Almeria dat uitkomt in de tweede Spaanse divisie. Het gaat om Aristote Nkaka die ze volgens het medium La Dernière Heure een jaar gaan verhuren.

Nkaka kwam deze zomer over van KV Oostende en was nog een transfer van voormalig manager Luc Devroe, die hem vorig jaar nog een jaar bij KV Oostende liet spelen.

BUITENKANSJE! VERDUBBEL DE WINST OP JE EERSTE WEDDENSCHAP BIJ UNIBET.BE!

WAT EEN PROMOTIE! REGISTREER JE HIER! facebook

Nkaka maakte geen indruk op Vincent Kompany en het was al snel duidelijk dat de speler niet moest hopen op speelkansen onder de nieuwe speler/manager van de Brusselaars. Nkaka gaat zijn geluk nu dus beproeven in Spanje.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.