Voetbal4u.com

Eredivisie BREAKING: ‘Algemeen directeur Jan de Jong stapt op bij Feyenoord’

Jan de Jong de Algemeen directeur zal vandaag zijn vertrek aankondigen bij Feyenoord. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

“Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe algemeen directeur. Jan de Jong zal vandaag bekendmaken dat hij de Rotterdamse club verlaat. De Jong nam in november 2017 het stokje in de Kuip over van Eric Gudde, die naar de KNVB verkaste”, aldus het AD.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

“Dat de 52-jarige De Jong de club verlaat is verrassend. Natuurlijk was het al langer duidelijk dat intern bij Feyenoord niet in iedereen fan was van de algemeen directeur, die eerder de NOS onder zijn leiding had. Maar De Jong was de afgelopen dagen nog volop met Feyenoord bezig, bezocht het trainingskamp in Oostenrijk en wilde zich voorbereiden op eventuele gesprekken met PSV over de verkoop van Steven Berghuis. Feyenoord geeft vanmiddag tekst en uitleg over het vertrek”, klinkt het.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.