Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Michiel Kramer kiest voor opmerkelijke nieuwe werkgever’

De toekomst van Michiel Kramer ligt mogelijk in de Turkse competitie. Volgens diverse Turkse media zou hij hard op weg zijn naar de club Yeni Malatyaspor.

Formule1
BUITENKANSJE!! EEN GLOEDNIEUWE MAX VERSTAPPEN HOODIE WINNEN? VOLG HEM DAN HIER VIA Formule1INSTAGRAM EN MAAK EEN GOEDE KANS!! AANRADER!!

De centrumaanvaller beleefde eerder al een buitenlands avontuur bij het Israëlische Maccabi Tel Aviv, waar Fred Rutten werkzaam was als hoofdcoach en Mo Allach als technisch directeur. Toen zij eenmaal vertrokken waren, was het echter ook over en sluiten voor Kramer… “Er komt een nieuwe trainer en daar is het heel gebruikelijk dat die zelf allerlei nieuwe stafleden meeneemt. Arno van Zwam en Rob Maas (keeperstrainer en assistent, red.) zaten er nog, maar die waren ook binnen een paar dagen weg. Het was snel duidelijk dat de nieuwe trainer me niet zou gebruiken. Misschien kwam het wel vanuit de club. Dat daar werd gezegd: het is wel goed zo met de Nederlanders. Een club mag maar een aantal buitenlanders in de selectie hebben. Dus dat ik als Nederlander weg moest, was een optelsommetje.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.